"\r\n

Om meg

/Om meg
Om meg2017-11-17T14:19:53+01:00

Om meg

Jeg har i mer enn 20 år jobbet som rådgiver, coach og psykoterapeut innen personlig utvikling og organisasjonsutvikling. Jeg er opprinnelig siviløkonom og har gjennom de siste 15 årene spesialisert meg innen  psykoterapeutiske retninger. Jeg er Gestaltterapeut MNGF fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg er også utdannet som NLP Coach, Sertifisert Adferds Coach, Hypnoterapeut og Yogalærer.

Jeg har i store deler av mitt liv vært opptatt å forstå det menneskelig sinn – sammenhengen mellom tanker, følelser, kropp og velvære. Hvorfor vi handler som vi gjør, eller ikke får til å handle slik vi ønsker.

Jeg motiveres hver dag av å støtte deg som står i en utfordrende hverdag, som trenger noe å snakke med, søker mere livsglede og mening i tilværelsen, og som ønsker endringer i livet eller en dypere forståelse av seg selv. Jeg bruker gestalt psykoterapeutisk tilnærming i møte med mine klienter (les her).

Jeg tar i mot både enkeltpersoner, par og grupper.

gestal3Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og følger deres retningslinjer for taushetsplikt, behandling av klientopplysninger og veiledning.

Ta kontakt hvis du lurer på om terapi eller coaching er noe for deg!